MENU

Filmpje: check & vergelijk regelmatig uw verzekeringen

23 november 2014 Comments (0) Views: 3855 Homepage, Nieuws, Zakelijk

Van Santen wint Hypotheek Award 2015 voor beste advies

Hypotheek Award 2015De kleine Onafhankelijke Adviseurs hebben woensdag 11 februari 2015 de Hypotheek Award voor beste advies gewonnen. Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk adviseurs, heeft de Award namens de beroepsgroep in ontvangst mogen nemen. Van Santen is lid van Adfiz.

Ton van den Brule is blij met de award: “Deze erkenning van de consument is voor ons heel waardevol. We werken iedere dag hard om klanten inzicht in hun financiën te geven. Het is mooi dat de klant zelf ook ervaart dat hij met onafhankelijk advies beter af is en in het onderzoek heeft aangegeven ons te ervaren als adviseur die eerlijk advies geeft. Dat is precies waar wij voor staan.”

 

9 voordelen van onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies heeft consumenten veel voordeel te bieden. 9 voordelen van onafhankelijk advies zijn te vinden op finfin.nl/dienstverlening.  Finfin van Adfiz is een initiatief van Van Santen  samen met de ruim 800 andere Adfiz-leden om klanten inzicht te geven bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Op Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

 

Consumentenprijs

De Hypotheken Award is een initiatief van het Institute voor International Research en onderzoeksbureau GfK en werd uitgereikt tijdens het 23e Hypotheken Event in Almere. De onafhankelijk adviseurs scoorden in hun categorie (Advies) het beste bij consumenten. Onderzoeksbureau GfK deed voor de categorie ’Beste Advies’ onderzoek onder consumenten die in 2014 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek.

Comments are closed.