MENU

Waarom verzekeren via Van Santen?

Er zijn vele duizenden tussenpersonen, banken, verzekeraars en direct writers waar u een particuliere verzekering kunt regelen. Vaak gaat dat ook makkelijk en voor een mooie premie. De nadruk wordt vaak alleen op een losse verzekering gelegd zonder uw hele situatie te kennen. Bij een losse autoverzekering of reisverzekering is dat nog niet zo erg, maar heeft u een goed beeld van uw hele persoonlijke situatie?  Kunt u altijd bij iemand terecht als u vragen heeft over uw woning & hypotheek, weet u hoe uw pensioensituatie er na uw 67e uitziet, zijn al uw spulletjes verzekerd bij diefstal of weet u hoe het is geregeld voor uw naaste als er iemand komt te overlijden? Allemaal vragen die u vooraf graag goed geregeld wilt hebben.

Werkwijze van Van Santen

 • Van Santen richt zich als tussenpersoon op uw hele persoonlijke situatie. Samen met een klantadviseur wordt uw  situatie in kaart gebracht. Dit noemen wij uw levenslijn.
 • Vervolgens geven we u advies en bieden we u mogelijke oplossingen. U kunt er vervolgens voor kiezen om zelf het risico te lopen, denk aan wel of geen rechtsbijstand afdekken, maar u kunt ook gebruik van een oplossing / verzekering.
 • We kopen dan scherp in bij de vele honderden vezekeraars zodat u verzekerd bent van een mooie premie in combinatie met goede voorwaarden. Dat mag u ook van ons verwachten. Nu en in de toekomst.
 • En dit alles op een persoonlijke manier.

Interesse en meer informatie?
Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30-1730 uur en zijn u graag van dienst via het telefoonnummer 010-2844141.

Verzekeringen vergelijken

  Wanneer wilt u gebeld worden?
  Upload uw polissen (tot 9 MB):

   

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Comments are closed.