MENU

Welkom bij Van Santen!

Wie zijn wij?
Van Santen Verzekeringen is een middelgroot assurantiekantoor in Rotterdam dat inmiddels al meer dan 70 jaar bestaat! Met een team van 15 enthousiaste medewerkers bedienen wij met veel plezier zowel particuliere als bedrijfsmatige relaties in de regio Rotterdam en omstreken.

Wat doen wij?
Als onafhankelijk tussenpersoon bemiddelen wij in verzekeringen, pensioenen en hypotheken (inclusief proactief onderhoud van uw verzekeringspakket). Dat is ons bestaansrecht. Door onze onafhankelijkheid zijn wij vrij in onze bemiddeling richting meer dan 100 aanbieders als verzekeringsmaatschappijen en banken.

Waarom Van Santen?
Er zijn duizenden dienstverleners zoals banken en andere tussenpersonen die uw belangen keurig kunnen behartigen en die u een breed pakket aan verzekeringsproducten en diensten kunnen bieden. Maar wat Van Santen onderscheid, is de persoonlijke aandacht en service. Door uw situatie te kennen, u proactief te informeren over uw lopende verzekeringen en uw belang voorop te zetten! Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen, wij staan u graag te woord, u bent van harte welkom om bij ons langs te komen aan de Steupelstraat in Rotterdam! Als regionaal tussenpersoon in Rotterdam nemen wij een centrale positie in Nederland in en zetten we bij onze dienstverlening onze klanten centraal bij alles wat we doen. Om dat te toetsen werken we met kernwaarden. De kernwaarden staan bij Van Santen hoog in het vaandel en zijn een toetssteen voor ons dagelijks handelen: klantgericht, kwaliteit, resultaat en passie! Als we onze kernwaarden vertalen naar onze dienstverlening, dan bieden wij u financiële rust door…

  • …u klantteams te bieden met gediplomeerde specialisten;
  • …uw persoonlijke situatie te kennen;
  • …uw verzekeringspakket proactief te onderhouden (servicegesprekken);
  • …u proactief te informeren over Van Santen en de verzekeringsmarkt;
  • …goede bereikbaarheid & vlotte administratieve afhandeling en
  • …u maatwerk te leveren voor verzekeringen, pensioenen en hypotheken.
Waaruit bestaan de inkomsten voor onze medewerkers?
Als kantoor hanteren wij een beheerst beloningsbeleid. Uw belang staat binnen onze bedrijfsvoering te allen tijde centraal. Hier gaan wij zeer zorgvuldig mee om en willen dit beleid dan ook graag met u delen. Onze medewerkers ontvangen een vast inkomen. Daar bovenop kunnen zij een variabel inkomen genereren tot maximaal 10% van hun vaste inkomen. Om voor het variabele inkomen in aanmerking te komen dient er aan drie criteria te zijn voldaan. De beloning is namelijk afhankelijk van uw klanttevredenheid, de kwaliteit van de dienstverlening en de gegenereerde omzet.

Meer informatie?
Bekijk onze particuliere of zakelijke diensten of bel 010-2844141 voor meer informatie.

Comments are closed.