MENU

Onze samenwerking

 

Nederlandse Branche Polis is een landelijk werkende tussenpersoon die zich richt op maatwerk verzekeringsoplossingen voor brancheverenigingen en diens leden. Centraal staan eenvoud, gemaak en maatwerk. Geen onnodige dekkingen, maar op maat gesneden producten tegen een scherpe prijs.
Nederlandse Branche Polis

 

De Veld & Van den Brule Pensioenconsultants is een pensioenbedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met complexe pensioenzaken. Van advisering tot beheer voor zowel werkgevers als de ondernemer zelf.
De Veld & van den Brule Pensioenconsultants

 

Bruton assuradeuren is een volmachtkantoor. Dit houdt in dat Bruton Assuradeuren de bevoegdheid heeft gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Als volmachtbedrijf is Bruton Assuradeuren een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen.

Van Santen werkt nauw samen met Bruton Assuradeuren. Wij bieden de verzekeringsproducten aan, maar adviseren en bemiddelen op basis van ongebonden selectie. Dit houdt in dat wij zowel advies geven over verzekeringsproducten van Bruton Assuradeuren als van andere verzekeraars in Nederland. U krijgt altijd het beste advies!
Bruton Assuradeuren

 

Nauman Van der Starre is een advocatenkantoor gevestigd in Oostvoorne. De gehele regio Voorne-Putten, waaronder Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Geervliet kan bij hen terecht.
Nauman van der Starre

Comments are closed.